Mostečtí lvi
23. 4. 2024 | WR

Zažij to nejlepší z MS – vstupenky na semifinále a finále stále v prodeji

MSLH 2024

Vážený hokejový fanoušku,

necelý měsíc nám zůstává do startu Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Sportovní událost roku na českém území si nemůžeš nechat ujít. Vstupenky na semifinálová utkání a vrchol šampionátu jsou stále k dispozici.

Historické momenty na dosah ruky. Zažij finálový víkend

Momenty, na které nezapomeneš. Takové bude semifinále a boje o medaile Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji v Praze. Nejlepší čtyři celky se o finálová místa utkají v pražské aréně v sobotu 25. května od 14:20 a 18:20. Kdo si odveze cenné kovy se dozvíme v neděli 26. května od 15:20 a 20:20.

Budoucí mistři světa i olympijští reprezentanti?

Už teď se tajně šeptá, kdo by mohl zazářit v barvách největších favoritů šampionátu. Dojede ….? Nastoupí i české hvězdy v čele s ….? Nasadí Kanada ….? To jsou odpovědi na tajenku, které budou v příštích týdnech rozluštěny.

O místo na soupisce pro mistrovství světa v Praze a Ostravě bude o to větší boj, protože se blíží zimní olympijské hry v Itálii s účastí hráčů z NHL. A tam chtěl zazářit každý hokejista. Během finálového víkendu tak uvidíš ty nejlepší z nejlepších a pravděpodobné adepty na budoucí olympijské medaile.

Chceš zažít největší momenty, které se zapíší do sportovní historie?

Pořiď si lístky v sítí Ticketmaster